Menu

baner master plan rudnika

Apartmani Gradovi

 


 

1Tri zasebna apartmana od kojih su dva četvorokrevetni i jedan šestokrevetni, raspolažu sa, ukupno, 14 ležaja. Svaki je opremljen mini kuhinjom, jednim francuskim i odgovarajućim brojem odvojenih ležaja, TV-om, DVD-om i kolekcijom filmova različitih žanrova, kupatilom sa tuš kabinom. Svaka kućica ima prelepu terasu sa koje se pruža jedinstven pogled na okolna brda i proplanke Šumadije.

 

Dođite i uživajte u tišini i čarima netaknute prirode. Na samo 100km od Beograda, budite se uz cvrkut ptica i šum borova.

23456

Vila Milica

 


 

1Domaćinstvo Ljubomira Đorđevića II kategorije, nalazi se u delu Rudnika Zvezda. Raspolaže sa dve zasebne kuće sa po dve dvokrevetne sobe, zasebnim ulazom, jedno kupatilo sa tuš kabinam, čajnom kuhinjom i malim dnevnim boravkom. Kompletan ambijent je uređen u etno stilu sa predivnim pogledom odakle se može videti i vulkanska kupa Ostrvica. Ovde je čist planinski vazduh sa mirisom raznolikog drveća, jer je Rudnik proglašen vazdušnom banjom pre više od 80 godina. Dvorište je prostorno i lepo uređeno
Rudnik je bogat izvorima, četinarskom šumom i netaknutom prirodom što može dobro koristiti deci, sportistima, planinarima i lovcima. Ovde se nalaze dobro uređene pešačko- planinarske staze, košarkaški, odbojkaški i tereni za mali fudbal koji omogućavaju rekreativne aktivnosti za one koji su ljubitelji aktivnog odmora.

Za one koji vole duge šetnje planina je pitoma, prekrivena bujnom šumom i brojnim putevima i stazama koje vode do arheoloških lokaliteta, Rudničkih vrhova i vidikovaca i do manastira Vraćevšnica, Voljavča i Nikolje. Pešačkim stazama lako se stiže i do vulkanske kupe Ostrvica koja predstavlja izazov za planinare. Vrh Ostrvice se završava zidinama Jerininog grada.
Ljubazni domaćini nude pun pansion a i mogućnost samostalnog pripremanja hrne tokom cele godine. Zato dođite i uživajte u lepotama ovog kraja.

23456789

Vila Bojana

 


 

vila-bojana-2Vila Bojana, ušuškana u Malom Raju, na nadmorskoj visini od 700 metara. Kuća, prve kategorije, je novoizgrađena, lepo sređena, sa prostranim dvorištem, terasama, obezbeđenim parking prostorom, kapaciteta 16 ležaja. Nalazi se u neposrednoj blizini hotela, čiji spa centar vam je na raspolaganju tokom cele godine po veoma povoljnim cenama, banke, restorana, pošte, prodavnica...

Planina Rudnik, koja dominira Šumadijom, nalazi se sto kilometara južno od Beograda sa najvišim vrhom Velikim Šturcem(1132 m) i devet vrhova preko hiljadu metara. Dobri putni pravci, blizina istorijskih mesta Oplenca i Takova, manastira Vraćevšnice, Nikolja, Voljavče, Ovčarsko-Kablarskih, kao i banjskih centara, strmo vulkansko uzvišenje Ostrvice, prednosti su Rudniku u izboru konačišta.

 

Zbog svojih izvanrednih klimatskih uslova: Velika osunčanost tokom godine, vazdušna strujanja, visoka jonizacija vazduha, netaknuta priroda sa mirisom četinara. Još 1922.godine Rudnik je bio proglašen za vazdušnu banju. Uređene pešačko-planinske staze, košarkaški, odbojkaški, tereni za mali fudbal, zatvoren bazen, mini ski-staza, omogućavaju rekreativne aktivnosti ljubiteljima aktivnog odmora. Planinarenje i lov na visoku i sitnu divljač su takođe mogućnosti koje vam nudi ova prelepa planina.

 

 

Zato dođite da vidite Rudnik, jer onaj ko jedanput dođe i uživa u lepotama ovog kraja, ponovo se vraća...

 

vila-bojana-1vila-bojana-3vila-bojana-4vila-bojana-5vila-bojana-6vila-bojana-7vila-bojana-8vila-bojana-9

Domaćinstvo Marković

 


domacinstvo-markovic1Apartman Milivoja Markovića I kategorije nalazi se u najlepšem delu Rudnika u naselju Mali raj. Raspolaže sa 4 ležaja i to francuskim ležajem i dva posebna kreveta, zasebnim ulazom, kupatilo sa tuš kabinom, čajnom kuhinjom i malim dnevnim boravkom.

Kompletan ambijent je uređen u etno stilu sa predivnim pogledom sa terase odakle može da se vidi crkva Svetog Ðorđa, oseti čist planinski vazduh sa mirisom četinara, jer je Rudnik proglašen vazdušnom banjom pre 80 godina.

Ljubazni domaćini pružaju gostima mogućnost samostalnog pripremanja hrane i izdaju smeštaj tokom cele godine.
Domaćin nudi prevoz za obilazak znamenitosti Rudnika a u letnjem periodu do bazena u Ljigu i Gornjem Milanovcu.

domacinstvo-markovic2domacinstvo-markovic3domacinstvo-markovic4domacinstvo-markovic5domacinstvo-markovic6domacinstvo-markovic7domacinstvo-markovic8domacinstvo-markovic9domacinstvo-markovic11domacinstvo-markovic12domacinstvo-markovic14

Rudnik Zvezda

 


 

rudnik-zvezda10Rudnik zvezda, apartman, nalazi se na 150 m od samog centra varošice Rudnik u delu koji se s razlogom naziva Mali raj. Skriveni su i ušuškani, omeđeni potokom i izvorom pitke vode te uz stalan žubor vode nude potpuni odmor. Zamišljeni su i ostvareni tako da u njima osetite dah prošlih vremena.

Četvorokrevetni apartman II kategorije su organizovani tako da vam boravak u njima bude prijatan i udoban. Imaju obezbeđeno grejanje (centralno), u potpunosti opremljenu kuhinju a smeštajni prostor je oplemenjen toplim bojama i etnografskim i umetničkim detaljima koji ga čini prijatnim za duži boravak i odmor.

Dobro uređene pešačko-planinarske staze, neposredna blizina košarkaških, odbojkaških, terena za mali fudbal, bazena i ski staza omogućavaju rekreativne aktivnosti za one koji su ljubitelji aktivnog odmora.  U ponudi su i potpuno prirodni proizvodi: sokovi, pekmez, slatko, med, sir i kajmak, kao i sirće od plodova divlje jabuke.

Rudnik je bogat izvorima, čistim vazduhom, i netaknutom prirodom. Zato dođite da uživate u lepoti ovog kraja.

Cena se odnosi na najam četvorokrevetnog apartmana

rudnik-zvezda1rudnik-zvezda2rudnik-zvezda4rudnik-zvezda5rudnik-zvezda6

rudnik-zvezda12rudnik-zvezda8rudnik-zvezda9rudnik-zvezda11