Menu

baner master plan rudnika

Mala Kelja

 


 

mala-keljaDomaćinstvo Glišović nalazi se u najlepšem delu Rudnika. Raspolaže sa zasebnom kućom sa dve sobe i ukupno 7 ležaja (francuski, trosed i krevet na sprat), zasebnim ulazom, kupatilom sa tuš kabinom, čajnom kuhinjom i malim dnevnim boravkom. Kompletan ambijent je uređen u etno stilu sa predivnim pogledom odakle se može videti i crkva Svetog Ðorđa . Ovde može da se oseti čist planinski vazduh sa mirisom četinara, jer je Rudnik proglašen vazdušnom banjom pre više od 80 godina.

Rudnik je bogat izvorima, četinarskom šumom i netaknutom prirodom što može dobro koristiti deci, sportistima, planinarima i lovcima. Ovde se nalaze dobro uređene pešačko- planinarske staze, košarkaški, odbojkaški i tereni za mali fudbal koji omogućavaju rekreativne aktivnosti za one koji su ljubitelji aktivnog odmora.

Za one koji vole duge šetnje planina je pitoma, prekrivena bujnom šumom i brojnim putevima i stazama koje vode do arheoloških lokaliteta, Rudničkih vrhova i vidikovaca i do manastira Vraćevšnica, Voljavča i Nikolje. Pešačkim stazama lako se stiže i do vulkanske kupe Ostrvica koja predstavlja izazov za planinare. Vrh Ostrvice se završava zidinama Jerininog grada.
Ljubazni domaćini nude mogućnost samostalnog pripremanja i smeštaj izdaju tokom cele godine.

 mala-keljamala-keljamala-keljamala-keljamala-keljamala-keljamala-keljamala-keljamala-kelja