Menu

baner master plan rudnika

Vila Milica

 


 

1Domaćinstvo Ljubomira Đorđevića II kategorije, nalazi se u delu Rudnika Zvezda. Raspolaže sa dve zasebne kuće sa po dve dvokrevetne sobe, zasebnim ulazom, jedno kupatilo sa tuš kabinam, čajnom kuhinjom i malim dnevnim boravkom. Kompletan ambijent je uređen u etno stilu sa predivnim pogledom odakle se može videti i vulkanska kupa Ostrvica. Ovde je čist planinski vazduh sa mirisom raznolikog drveća, jer je Rudnik proglašen vazdušnom banjom pre više od 80 godina. Dvorište je prostorno i lepo uređeno
Rudnik je bogat izvorima, četinarskom šumom i netaknutom prirodom što može dobro koristiti deci, sportistima, planinarima i lovcima. Ovde se nalaze dobro uređene pešačko- planinarske staze, košarkaški, odbojkaški i tereni za mali fudbal koji omogućavaju rekreativne aktivnosti za one koji su ljubitelji aktivnog odmora.

Za one koji vole duge šetnje planina je pitoma, prekrivena bujnom šumom i brojnim putevima i stazama koje vode do arheoloških lokaliteta, Rudničkih vrhova i vidikovaca i do manastira Vraćevšnica, Voljavča i Nikolje. Pešačkim stazama lako se stiže i do vulkanske kupe Ostrvica koja predstavlja izazov za planinare. Vrh Ostrvice se završava zidinama Jerininog grada.
Ljubazni domaćini nude pun pansion a i mogućnost samostalnog pripremanja hrne tokom cele godine. Zato dođite i uživajte u lepotama ovog kraja.

23456789