Menu

baner master plan rudnika

Stefanov konak

 


stefanov-konak-rudnik1Stefanov konak Svetlane Rašković, prve kategorije, nalazi se u naselju Mali raj. Raspolaže sa 18 ležajeva u 9 dvokrevetni soba a svaka soba ima kupatilo. U prizemlju kuće nalazi se veliki dnevni boravak i kuhinja sa svim pratećim elementima. Kuća je novoizgrađena, veoma lepo sređena, pa tako da gosti mogu da se odmaraju i uživaju, što je i krajnji cilj mladih domaćina.
Rudnik je bogat izvorima, četinarskom šumom i netaknutom prirodom što može dobro koristiti deci, sportistima, planinarima i lovcima. Ovde se nalaze dobro uređene pešačko- planinarske staze, košarkaški , odbojkaški i tereni za mali fudbal koji omogućavaju rekreativne aktivnosti za one koji su ljubitelji aktivnog odmora.
Za one koji vole duge šetnje planina je pitoma, prekrivena bujnom šumom i brojnim putevima i stazama koje vode do arheoloških lokaliteta, Rudničkih vrhova i vidikovaca i do manastira Vraćevšnica, Voljavča i Nikolje. Pešačkim stazama lako se stiže i do vulkanske kupe Ostrvica, koja predstavlja izazov za planinare. Vrh Ostrvice se završava zidinama Jerininog grada.

Ljubazni domaćini nude kuću tokom cele godine sa mogućnošću samostalnog pripremanja hrane a po želji mogu da se hrane u obližnjem hotelu i restoranu.
Zato dođite da vidite Rudnik, jer onaj ko jedanput dođe i uživa u lepotama ovog kraja ponovo se vraća, pa čak dovodi i svoje rođake i prijatelje.

stefanov-konak-rudnik2stefanov-konak-rudnik3stefanov-konak-rudnik4stefanov-konak-rudnik5stefanov-konak-rudnik6stefanov-konak-rudnik7